Vauhdilla voi verkostoitUA

Hankkeen hallinnoija Mikkelin Urheiluautoilijat ry on 50-vuotisen toimintansa varrella ollut mukana monenlaisissa tapahtumissa niin järjestäjänä kuin toisten järjestäjien apujoukkoina. Mukaan mahtuu niin pieniä, kuin todella isojakin tapahtumia – jopa kerrallaan reilut 600 vapaaehtoista työllistäviä. Tällaisen joukkion saaminen pääosin vapaaehtoisesti toimimaan yhden – yhteisen – asian puolesta vaatii taustalle omanlaisiansa verkostoitumisprosesseja – ja yhteistä vahvaa tahtoa toteuttaa yhdessä jotain mihin toimijatahot eivät yksin pysty.

Hankealue (Hirvensalmi, Kangasniemi, Mäntyharju, Mikkeli, Pieksämäki, Puumala) on etenkin kesäaikaan erittäin vireää aluetta, asukasmäärät moninkertaistuvat lomakauden ajaksi, ja erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia järjestetään runsaasti. Mutta entäpä talvella? Aika hiljaista on. Mutta tarvitseeko näin olla? Saataisiinko kylille lisää vireyttä, toimintaa ja sitä myöten vahvistettua myös maaseudun elinkeinoelämää, ja lisättyä sen vetovoimaisuutta myös nuorten silmissä, jos pystyttäisiin järjestämään toimintaa läpi vuoden? Viihtyisivätkö vapaa-ajan asukkaat mökeillään enemmän myös talviaikaan? Miten suuria tilaisuuksia alueella pystytään järjestämään talviaikaan, mm. majoituskapasiteetin osalta? Tällaisiin kysymyksiin hanke koittaa vastauksia löytää – eikä vain vastauksia, vaan pyrkii luomaan konkreettisia toimia alueen eri tahojen yhteistyön tehostamiseen.

MIkäli olet hankealueella toimivan seuran, yhdistyksen tai yhteisön edustaja ja olisit aidosti kiinnostunut tulemaan mukaan miettimään ja ideoimaan mitä oman seutusi eteen olisi tehtävissä – ota rohkeasti meihin yhteyttä! Myös maaseudusta elinkeinonsa saavat ovat enemmän kuin tervetulleita tulemaan mukaan toiminnan piiriin.

FB logo pieni